28e dag; San Francisco - San Luis Obispo
We vertrekken vandaag om 10.00 uur uit San Francisco. Lekker rustig aan doen vanmorgen.
We rijden vandaag de kustweg naar San Luis Obispo, de highway 1. Het weer is vanmorgen niet echt bijzonder, het is bewolkt. We hebben de afgelopen 2 dagen wel mazzel gehad, San Francisco ligt nu helemaal in de wolken. De Golden Gate Bridge en Alcatraz zijn helemaal niet te zien.

Onderweg passeren we een aantal mooie uitzichtpunten langs de kust. Echt schitterend, alleen het zonnetje moeten schijnen!!

Bij Monterey pakken we de 17-mile drive, hiervoor moeten we 10 dollar betalen. We rijden nu dus door Pebble Beach, allemaal golfbanen, en enorme villa's. Snappen eigenlijk niet waarom dit zo bijzonder moet zijn. We hebben hier super mooi uitzichten over de zee, maar die zien we op andere plekken ook. Maar goed, we gaan verder. Hebben nog wel een stukje te rijden tot aan San Luis Obispo.

Tegen 11.45 uur zoeken we een sportzender op. Gelukkig heeft de autoradio satellietzenders. Na lang zoeken vinden we er een die de wedstrijd Nederland-Duitsland uitzend. Wel spannend zo onder het autorijden. Het is echt wel nagelbijten na de 1-2. Maar helaas, alweer verloren!!! Wel leuk dat we dat op deze manier toch nog meekrijgen.
Ergens onderweg komen we nog een strand tegen met allemaal zeeleeuwen. En een geluiden dat die beesten maken, echt lachen!!Hier liggen er nog meer dan op pier 39 in San Francisco. Grappig om te zien! Ineens begint een vrouw keihard te schreeuwen, komt er zo een slang uit de bosjes geslopen. Wel een meter lang!!!

Deze mooie oldtimers zagen we nog staan op een parkeerplaats. Gaaf hé!

Dit bord kwamen we tegen, nog 275 mijl tot onze eindbestemming!!!
Tegen 18.00 uur komen we aan bij het Best Western Hotel. Gaan even een hapje eten, en even winkelen. Tegenover het hotel zitten allemaal winkels. Daarna bezoeken we nog de Starbucks en tegen 21.00 uur zijn we weer op de kamer.
Best vermoeiend zo'n lange autorit. Alhoewel je de mijlen hier heel gemakkelijk wegrijdt. Heel anders dan het verkeer in Nederland. Het rijden gaat heel erg relaxed!
Nog 1 lange rit te gaan :-(((
Totale afstand vandaag gereden: 282 mijl (454 km)
wat een belevenissen hebben jullie meegemaakt, ongeloofelijk gaaf en mooi! Geniet nog ff en ...tot ziens.Groetjes Stefan en Miranda
Hallo verre buurtjes,
Wat een cadeautje om elke keer jullie verhalen te mogen lezen en de prachtige foto's te mogen bekijken. Nog een paar dagen en dan zijn jullie alweer thuis! Heel veel plezier nog de laatste dagen en dan snel op naar de Hollandse pot!
Groetjes.....
Hallo,
Zo leuk om jullie de hele tijd te kunnen volgen en te zien wat jullie daar zien.
En die huisjes van Full House zijn zo herkenbaar. Ik keek altijd naar die serie. Grappig.
Maar wat gaat de tijd snel. Volgende week kan ik weer samen met jou met pauze al wil je daar natuurlijk nog niet aan denken.
Geniet nog van de laatste dagen en tot gauw.
groetjes, Jolanda
Hey luitjes, wat hebben jullie een fantastisch reis gemaakt zeg. Dat wordt nog heel lang nagenieten straks. Geniet ze nog eventjes. Tot gauw en een veilige reis terug gewenst.
Nou de laatste uurtjes van een onvergetelijke vakantie.
Geniet nog even en dan de terug reis.
Wij zijn weer veilig thuis.
Liefs Pa en Agnes
Nog even genieten van de vakantie.Veilige terugreis en tot zondag. Liefs mama.
Gezellig, dat jullie weer thuis komen! Geniet nog ff!
Tot snel en een goede reis terug!
Groetjes jullie buurtjes