30e dag; Los Angeles
Het laatste volle dagje in Los Angeles :-(.
Zo, wat is de tijd hier omgevlogen.
We gaan vandaag naar Venice Beach, we willen al die krachtpatsers wel eens zien daar op Muscle Beach haha.
Venice Beach ligt gelukkig vlak bij het hotel, zo'n 10 minuten rijden. Eenmaal aangekomen zien we echt gigantisch mooie, schone en vooral brede stranden. WAUW, dat is nog eens een strand zeg! Alleen jammer dat het weer niet meewerkt, er is geen straaltje zon te zien!

De politieheli vliegt continu over het strand. Tja, wat zou dat nou betekenen??
We lopen een heel stuk over het strand, heerlijk! Daarna gaan we kijken bij de skaters, zo die hebben een grote baan. Knap wat die allemaal doen met zo'n skateboard. Doen het ze niet na ;-).

Vervolgens lopen we langs alle kraampjes en winkeltjes. Ze verkopen bijna allemaal t-shirts of schilderijen. Wel mooie schilderijen, helaas zitten al echt aan het gewicht dus kunnen niets meer meenemen.

De bankjes en grasvelden hangen/liggen helemaal vol met zwervers. Sommige hebben allemaal van die rare tics. De huizen hier aan het strand zien er ook aardig verloederd uit. Best jammer want het strand is echt mooi.

Uiteraard komen we op een gegeven moment langs Muscle Beach. Weinig krachtpatsers te zien vandaag! Hier staan allemaal fitnesstoestellen en andere attributen. Wel grappig om te zien.

We hadden gedacht hier wel een groot gedeelte van de dag rond te kunnen lopen (op de folder leek het veel groter), maar rond 14.00 uur hebben we het eigenlijk al wel gezien. Het is maar een straat met kraampjes / winkeltjes. En jammer van het weer, op het strand is ook weinig te doen.
We gaan hier even een hapje eten, en dan naar het hotel. We hebben geen zin meer om ons nog door het drukke verkeer van LA te gaan begeven, je staat uren in de file zonder iets te zien. Daar hebben we geen zin meer aan op onze laatste dag!
De rest van de middag spelen we skipbo, Erwin heeft gewonnen! We gaan nog even naar de Starbucks en de Subway.
Het vliegveld zit hier vlak achter, dus we gaan 's avonds nog even naar de landingsbaan van het vliegveld. Tenminste we kunnen er aardig in de buurt komen. Daar hebben we even een half uurtje gekeken, echt om de 2 minuten landt of stijgt er wel een vliegtuig op! Onvoorstelbaar! Ze vliegen hier ook vlak boven de weg, leuk om te zien!

Dan vinden we het mooi geweest, lekker naar de kamer. Laatste spullen inpakken en lekker slapen!
Totale afstand vandaag gereden: 20 mijl (32 km)